(Inter)nationaal Transport

Van de Wetering Transportservice is gespecialiseerd in (inter)nationaal spoed- en speciaal transport. Heeft u een zending binnen Nederland of Europa, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij ons diverse wagenpark bieden wij een oplossing voor elk soort transport. Onze ervaren internationale koeriers bezorgen uw zending op iedere plek binnen Europa. Van scheepswerf tot vliegveld. Uw zending wordt op het juiste moment geleverd. Daarnaast beschikken onze koeriers ook over ADR certificeringen en kunnen we value added transport leveren voor al uw belangrijke goederen.

Self (Un)loading Facilities
Met behulp van de zogenaamde "innolift" of "easyloader" kunnen wij uw zending zonder tussenkomst van een heftruck of lastige constructies overal snel laden lossen waar u dat wilt. Weten hoe een innolift of easyloader werkt? Bekijk dan onze video.

Wilt u meer weten over onze expertises?
Neem dan contact met ons op via info@weteringkoerier.com of vraag een offerte aan.

+31(0) 344 694 323

Werking Easy Loader

Direct offerte aanvragen

Heeft u interesse in een van onze diensten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Weteringkoerier neemt nieuwe Scania R400 in gebruik
Het wagenpark van Transportservice van de Wetering is uitgebreid met een nieuwe Scania R400, de vrachtwagen zal worde...