Over ons

Van de Wetering Transportservice is gelokaliseerd in Ingen. Het bedrijf is in 1997 opgericht door de huidige directeur/eigenaar Bob van de Wetering. Onze koeriersdiensten bestaan uit geconditioneerd sneltransport en speciale leveringen aan onder andere datacenters, ziekenhuizen en prive jachten.

Sinds het bestaan van het bedrijf hebben wij ons voor vele relaties als een uiterst betrouwbare partner bewezen op het gebied van spoed- en speciaal transport. Als klantgericht bedrijf onderscheiden wij ons in een persoonlijk contact, kwaliteit, gedrevenheid en betrouwbaarheid, zoals we dat van vroeger gewend zijn. Wij doen wat we beloven!

Hier is ons motto "betrouwbaar en snel" uit voortgekomen.

Als opdrachtgever kunt u 100% op ons rekenen mede door onze innovatieve systemen kan uw zending real time getraceerd worden. Daarnaast beschikken we over efficiƫnte middelen zoals een Easyloader en Innolift. Hierdoor kan ons personeel zelf de lading op zijn plek brengen zonder aanwezigheid van een heftruck. Van de Wetering Transportservice beschikt over alle benodigde transportvergunningen (no. 021920 NIWO ) en zijn wij ADR (vervoer gevaarlijke stoffen) gecertificeerd.

Bedrijfsdoel
Als verlengstuk van onze opdrachtgever, voor een betrouwbaar snelle levering van uw transportopdracht te zorgen en daardoor samen met u voor een tevreden klant!

Divers wagenpark
Voor elk type transport
Internationaal
Erkend koerier
Speciaal transport
Expert in de maritieme sector

Bedrijfsimpressie

Archief

Transport service van de Wetering

Weteringkoerier neemt nieuwe Scania R400 in gebruik
Het wagenpark van Transportservice van de Wetering is uitgebreid met een nieuwe Scania R400, de vrachtwagen zal worde...